En arbejdsplads med et klart formål

Alene kan vi lidt. Sammen kan vi alt. Lundsbys formål er at omsætte naturens ressourcer til bæredygtig energi, så flere kan leve grønnere på vores blå planet. Vil du være med? Så lad os høre fra dig.

Hvis du tror, vi ikke kan leve uden dig …

… så kan det meget vel være rigtigt. I hvert fald vil vi altid gerne høre fra dig, hvis du deler vores formål og har lyst til at hjælpe med at opfylde vores ambition om et Danmark, der kører på 100 % grøn energi.

Vores gode interne samarbejde er en afgørende forudsætning for gode eksterne relationer. Derfor arbejder alle medarbejdere hos Lundsby for et godt og solidt samarbejde på tværs af organisationen. Har du også lyst til at være med, så hold øje med vores ledige stillinger her på siden, og send os gerne en uopfordret ansøgning, hvis der ikke er et job, der passer præcis til dig. Måske kan vi skabe det.

Ledige stillinger

Lundsby søger dygtig montør

Dygtig montør søges til vækstvirksomhed
Har du lyst til at indgå i et team af dygtige medarbejdere, der alle er engageret og motiveret for opgaven? Bliver du motiveret af at gøre en forskel og bidrage positivt til den grønne omstilling? Så kan Lundby bestemt være noget for dig.

Lundsby vækster. Vi har derfor brug for en dygtig montør, der vil være en del at vores dygtige team og samtidig vil bidrage til vores forsatte udvikling inden for den grønne omstilling. Stillingen kræver den rette indstilling for varetagelse af dagligdagens mange opgaver. Det er vigtigt, vi når vores fremsatte mål, og anlæggene lever op til den høje kvalitet, der kendetegner Lundsby.

Stillingen
Som montør er det din opgave at deltage i alle faser af opførelsen af de solgte biogasanlæg fra start til slut.
I byggefasen vil dine opgaver bl.a. være som følgende:

 • Udførelse af PE-rørsystemer
 • Lave fundamenter til maskiner og tanke
 • Montage og opstilling af udstyr og komponenter

Lokationen for udførelsen af opgaverne kan både være i Danmark eller i udlandet. Det betyder, at du skal være parat til at arbejde og bo sammen med dit team på byggepladsen i løbet af arbejdsugen.

Kvalitetsbevidst montør
Du har højt engagement, og er som person interesseret i at udføre opgaverne i en høj kvalitet, hvormed erfaring ikke er en nødvendighed. Vi investerer gerne i din oplæring, hvis du har den rette indstilling.

Stillingen kræver følgende:

 • Positiv indstilling – løsningsorienteret
 • Målrettet og vedholdende – også når det går stærkt
 • Som minimum kunne begå dig på dansk eller engelsk i tale
 • Bidrage positivt til teamet
 • Kørekort B+/BE

Det vil være en fordel, hvis du bor i Nord-/Øst-/Midtjylland, da virksomheden er beliggende i Løgstrup ved Viborg.

Vi tilbyder
Fuldtidsstillingen som montør hos os byder på følgende:

 • En spændende stilling i en ekspanderende grøn virksomhed
 • En uformel virksomhedskultur
 • Lønpakke med pension efter aftale
 • Kvalificeret og interesseret

Kan du se dig selv bidrage positivt til vores udvikling gennem din faglige og personlige profil som montør, så hold dig ikke tilbage. Ansøgning og CV sendes til trt@lundsby.dk. Ansættelse ønskes hurtigst muligt. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende.

For uddybende spørgsmål kan Gert Rosenqvist, CTO & Partner, kontaktes på tlf. +45 2025 0416.

Lundsby Renewable Solutions A/S
Lundsby Renewable Solutions A/S har eksisteret siden 1995, og har i dag mere end 25 års erfaring inden for opførelse af komplette kundetilpassede biogasanlæg Anlæg som er bæredygtige, fleksible og robuste. Vi er anerkendt inden for biogasbranchen og efterspørgslen på vores totalløsninger er stor. Vi oplever stor vækst både i Danmark og udlandet. Vi har cirka 40 ansatte.

Kan du tegne en grøn fremtid? Leder af tegningsafdeling søges

Grøn omstilling er vigtig for alles fremtid. Hos Lundsby arbejder vi praktisk med at realisere grønne energianlæg, som i dag allerede producerer mere end en fjerdedel af al den gas vi bruger i Danmark. Det betyder, at Danmark i stigende grad gør sig uafhængig af udenlandsk fossil energi og skaber den grønne fremtid vi alle kan leve i. Vi har brug for dig, som kan være med til at tegne og muliggøre vores grønne ambitioner.

Vi tilbyder dig
Du får en vigtig rolle sammen med pt. ca. 40 gode kolleger, med at hjælpe vores kunder når de skal tage beslutning om anlæg. Vores kunder har brug for alt fra visualiseringer og landskabsplaner til færdige byggetegninger, og du bliver en del af det tværfaglige samarbejde mellem salg, tegning og teknisk projektering. Du får muligheden for at være med i hele processen og sætte en høj professionel standard for vores arbejde. Vi vil udvikle og være de bedste indenfor vores felt, og du kan blive en central person i arbejdet. Tegningsafdelingen har to faste medarbejdere og en tilknyttet freelance tegner.

Vi har et godt internt samarbejde, en god tone i dagligdagen og generelt gode personaleforhold.

Dine opgaver
Vi har brug for dig som vil lede vores tegningsafdeling i en ambitiøs vækst, der i de kommende år vil byde på flere kolleger i takt med vi løser flere opgaver. Vi vil gerne have dig til at videreudvikle og hæve niveauet indenfor det tegnetekniske, BIM og IKT. Afdelingen laver al tegning gennem hele salgs- og projektforløbet, lige fra de indledende visualiseringer, der gør det muligt for kunden at forestille sig hvordan det færdige projekt ser ud, til byggetegninger som projekterne realiseres efter. Vores tegnings- og projekteringsprocesser skal i stigende grad digitaliseres, moduliseres og fungere sammen med vores egen og vores kunders dokumentstyring, og her får du en rolle i at tilrettelægge hvordan det bedst gøres.

Lejlighedsvis skal du med på kundebesøg for at præsentere visualiseringer og byggetegninger.

Der vil være et beskedent antal rejsedage, primært i Danmark og Norden.

Dine kvalifikationer
Vi vil gerne høre fra dig, som brænder for en god, bæredygtig fremtid for verden. For at løse opgaven bedst muligt, er det nødvendigt, at du er godt hjemme i REVIT og BIM, samt AUTOCAD. Også gerne PLANT 3D, men det er ingen betingelse. Du skal være med til at løfte niveauet for IKT, som vi i stigende omfang anvender til at strukturere samarbejdet mellem os og vores leverandører

Kontakt os og hør mere. Eller skriv til os, gerne med dit CV og en ansøgning til trt@lundsby.dk, så tager vi den derfra. For mere information om stillingen, kontakt CTO Gert Rosenqvist på tlf. 2025 0416.

Lundsby Renewable Solutions A/S
Lundsby Renewable Solutions A/S har eksisteret siden 1995, og har i dag mere end 25 års erfaring inden for opførelse af komplette kundetilpassede biogasanlæg Anlæg som er bæredygtige, fleksible og robuste. Vi er anerkendt inden for biogasbranchen og efterspørgslen på vores totalløsninger er stor. Vi oplever stor vækst både i Danmark og udlandet. Vi har cirka 40 ansatte.

Uopfordrede ansøgninger

Uopfordrede ansøgninger til Lundsby
Lundsby Renewable Solutions vækster og derfor har vi brug for flere dygtige og kompetente medarbejdere. Vi søger inden for alle forretningsområder, og derfor opfordres du til at søge uopfordret, hvis du finder Lundsby interessant og du har nogle spændende og relevante kompetencer at byde ind med.

Det du skal gøre, er at sende os en uopfordret ansøgning og CV til nedstående mail. Du er samtidig også meget velkommen til at kontakte vores HR-chef for en snak om, hvilke muligheder der potentielt kan være for at blive en del af Lundsby teamet.

Vi håndterer din ansøgning inden for den eksisterende GDP-regler, og vi læser din ansøgning igennem så hurtigt så muligt og vender tilbage uanset hvilket behov der er i organisationen for kompetencer som dine.

Du kan med fordel følge vores hjemmeside, hvor vi løbende vil slå åbne stillinger op, og ligeledes opfordres du til at følge vores LinkedIn side, da vi også her vil annoncere åbne stillinger.

Med venlig hilsen
HR Afdelingen

Kontakt info:
HR-Chef
Thomas Rye Tengstedt
+45 8180 6263
trt@lundsby.dk

Lundsby Renewable Solutions A/S
Lundsby Renewable Solutions A/S har eksisteret siden 1995, og har i dag mere end 25 års erfaring inden for opførelse af komplette kundetilpassede biogasanlæg Anlæg som er bæredygtige, fleksible og robuste. Vi er anerkendt inden for biogasbranchen og efterspørgslen på vores totalløsninger er stor. Vi oplever stor vækst både i Danmark og udlandet. Vi har cirka 40 ansatte.

Følg med for fremtiden

Har du lyst til at følge med i udviklingen af både biogasanlæg, grøn omstilling og Lundsby? Så hop ind på LinkedIn og følg os der. Det kan, også, betale sig.

Lyst til at vide mere?

Ethvert godt samarbejde begynder med en samtale. Er du klar til at bidrage aktivt til den grønne omstilling? Og har du lyst til at vide mere om, hvordan Lundsby kan hjælpe med at gøre idé til virkelighed og få enderne til at mødes? Så skriv eller ring. Vi glæder os til at tale med dig.