Direktion og bestyrelse
Mød holdet bag

Forberedt til fremtiden

Selv de bedste erfaringer skal tilføres ny og opdateret viden for at skabe optimal værdi. Lundsbys direktion og bestyrelse er både eksponenter og garanter for, at erfaring og udvikling går hånd i hånd. Vi udvikler hele tiden vores kompetencer og udbygger vores viden om alt fra byggeprocesser til biologi, for den grønne omstilling kan kun gå for langsomt.

Direktion og bestyrelse

DIREKTIONEN

Som medejere af virksomheden har 3 medlemmer af Lundsbys direktion selv hænderne på kogepladen. CEO Niels Pedersen har solid erfaring inden for salg, projektering og opførelse af procesanlæg og med ledelse og eksport. CBDO Karsten Hjorth har mere end 30 års erfaring fra biogasbranchen og har ansvaret for forretningsudvikling af Lundsby, Key Accounts samt Projektudvikling af nye markeder og forretningsområder. CTO Gert Rosenqvist har tidligere haft hele Europa som sin arbejdsplads som projektleder i vindmøllebranchen og i kraftvarmebranchen. I dag har han ansvaret for den tekniske del af Lundsby Renewable Solutions.

Niels Pedersen

Karsten Hjorth

Gert Rosenqvist

Bo Nielsen

Bo Lynggaard

Thomas Rye Tengstedt

Jens Egholt Rasmussen

BESTYRELSEN

Bestyrelsen er sammensat af en gruppe med stærke kompetencer inden for udvikling og vækst i forskellige organisationer i bred vifte af brancher. Kombinationen af stærke kompetencer, erfaring og succes i forskellige brancher og en bred ledelseserfaring skaber tilsammen et solidt grundlag for bestyrelsen.

Jørgen Yde Jensen

Bestyrelsesformand

Jens Bak Ibsen

Bestyrelsesmedlem

Johan Stenger

Bestyrelsesmedlem

Lasse Buhl Jørgensen

Bestyrelsesmedlem

Gert Rosenqvist

Bestyrelsesmedlem

Karsten Hjorth

Bestyrelsesmedlem

Følg med for fremtiden

Har du lyst til at følge med i udviklingen af både biogasanlæg, grøn omstilling og Lundsby? Så hop ind på LinkedIn og følg os der. Det kan, også, betale sig.

Lyst til at vide mere?

Ethvert godt samarbejde begynder med en samtale. Er du klar til at bidrage aktivt til den grønne omstilling? Og har du lyst til at vide mere om, hvordan Lundsby kan hjælpe med at gøre idé til virkelighed og få enderne til at mødes? Så skriv eller ring. Vi glæder os til at tale med dig.