En arbejdsplads med et klart formål

Ledige stillinger

Elingeniør til storskala energianlæg, grøn omstilling

Vi har brug for dine kompetencer mht. for-projektering, beregninger og klargøring til byggeri af de konkrete anlæg. Du får en vigtig rolle i omstillingen ved at projektere gode, sikre elinstallationer på meget store industrianlæg. Hvis du har lyst til at bidrage til den grønne omstilling indenfor energisektoren, er dette en enestående mulighed for at træde ind i en energisk organisation med ambitioner. Se mere her:

VVS-ingeniør til større industrianlæg

Vi søger en erfaren, teknisk højt kvalificeret kollega til at styre og være del af projekteringen af alle rørinstallationer i energianlæggene. Vi har i brug for din hjælp til for-projektering, beregninger og klargøring, som gør det muligt for vores byggeledere og underentreprenører at realisere anlæggene. Din opgave bliver også at lede og koordinere opgaver inden for teamet. Vi bygger allerede anlæg både i Danmark og Sverige, men forespørgslerne og mulighederne går langt videre. Du kan få en vigtig rolle i omstillingen ved at gøre projekterne klar til at bygge i høj kvalitet. Den ideelle kandidat vil have en stærk erfaring med større industri-projekteringer. Se mere her >

Uopfordret ansøgning

Lundsby Renewable Solutions vokser, og derfor har vi brug for flere vidende og kompetente medarbejdere. Vi søger enkeltpersoner inden for alle forretningsområder, så du opfordres til at sende en uopfordret ansøgning, hvis du finder Lundsby interessant og har nogle spændende og relevante kompetencer at tilbyde.

Det, du skal gøre, er at sende en uopfordret ansøgning og et CV til e-mailadressen nedenfor. På samme tid er du også meget velkommen til at kontakte vores CHRO for en samtale om de potentielle muligheder for at blive en del af Lundsby teamet.

Vi behandler din ansøgning i overensstemmelse med gældende bedste praksisregler og vil gennemgå din ansøgning så hurtigt som muligt. Derefter vender vi tilbage til dig, uanset organisationens behov for dine færdigheder.

Du kan bekvemt holde øje med vores hjemmeside, hvor vi regelmæssigt offentliggør ledige stillinger, og du opfordres også til at følge vores side på LinkedIn, da vi også annoncerer ledige stillinger der.

Med venlig hilsen,
Human Resources-afdelingen

Kontaktinformation:
CHRO
Thomas Rye Tengstedt
+45 8180 6263
trt@lundsby.dk

Lundsby Renewable Solutions A/S
Lundsby Renewable Solutions A/S har eksisteret siden 1995 og har mere end 25 års erfaring med at opbygge komplette kundespecifikke biogasanlæg. Faciliteter, der er økologisk bæredygtige, fleksible og robuste. Vi er anerkendt i biogasindustrien, og efterspørgslen efter vores totalløsninger er høj. Vi oplever betydelig vækst både i Danmark og i udlandet. Vi er ca. 90 medarbejdere.

Lyst til at vide mere?

Ethvert godt samarbejde begynder med en samtale. Er du klar til at bidrage aktivt til den grønne omstilling? Så skriv eller ring til Thomas Rye Tengstedt, CHRO.  Du er også velkommen til at connecte med Thomas på LinkedIn. Vi glæder os til at tale med dig.

Alene kan vi lidt. Sammen kan vi alt. Lundsbys formål er at omsætte naturens ressourcer til bæredygtig energi, så flere kan leve grønnere på vores blå planet. Vil du være med og gøre karriere hos os? Så lad os høre fra dig.

Følg med for fremtiden

Har du lyst til at følge med i udviklingen af både biogasanlæg, grøn omstilling og Lundsby? Så hop ind på LinkedIn og følg os der. Det kan, også, betale sig.