En arbejdsplads med et klart formål

Alene kan vi lidt. Sammen kan vi alt. Lundsbys formål er at omsætte naturens ressourcer til bæredygtig energi, så flere kan leve grønnere på vores blå planet. Vil du være med og gøre karriere hos os? Så lad os høre fra dig.

Hvis du tror, vi ikke kan leve uden dig …

… så kan det meget vel være rigtigt. I hvert fald vil vi altid gerne høre fra dig, hvis du deler vores formål og har lyst til at hjælpe med at opfylde vores ambition om et Danmark, der kører på 100 % grøn energi.

Vores gode interne samarbejde er en afgørende forudsætning for gode eksterne relationer. Derfor arbejder alle medarbejdere hos Lundsby for et godt og solidt samarbejde på tværs af organisationen. Har du også lyst til at være med, så hold øje med vores ledige stillinger her på siden, og send os gerne en uopfordret ansøgning, hvis der ikke er et job, der passer præcis til dig. Måske kan vi skabe det.

Ledige stillinger

Lundsby søger dygtig montør

Dygtig montør søges til vækstvirksomhed
Har du lyst til at indgå i et team af dygtige medarbejdere, der alle er engageret og motiveret for opgaven? Bliver du motiveret af at gøre en forskel og bidrage positivt til den grønne omstilling? Så kan Lundby bestemt være noget for dig.

Lundsby vækster. Vi har derfor brug for en dygtig montør, der vil være en del at vores dygtige team og samtidig vil bidrage til vores forsatte udvikling inden for den grønne omstilling. Stillingen kræver den rette indstilling for varetagelse af dagligdagens mange opgaver. Det er vigtigt, vi når vores fremsatte mål, og anlæggene lever op til den høje kvalitet, der kendetegner Lundsby.

Stillingen
Som montør er det din opgave at deltage i alle faser af opførelsen af de solgte biogasanlæg fra start til slut.
I byggefasen vil dine opgaver bl.a. være som følgende:

 • Udførelse af PE-rørsystemer
 • Lave fundamenter til maskiner og tanke
 • Montage og opstilling af udstyr og komponenter

Lokationen for udførelsen af opgaverne kan både være i Danmark eller i udlandet. Det betyder, at du skal være parat til at arbejde og bo sammen med dit team på byggepladsen i løbet af arbejdsugen.

Kvalitetsbevidst montør
Du har højt engagement, og er som person interesseret i at udføre opgaverne i en høj kvalitet, hvormed erfaring ikke er en nødvendighed. Vi investerer gerne i din oplæring, hvis du har den rette indstilling.

Stillingen kræver følgende:

 • Positiv indstilling – løsningsorienteret
 • Målrettet og vedholdende – også når det går stærkt
 • Som minimum kunne begå dig på dansk eller engelsk i tale
 • Bidrage positivt til teamet
 • Kørekort B+/BE

Det vil være en fordel, hvis du bor i Nord-/Øst-/Midtjylland, da virksomheden er beliggende i Løgstrup ved Viborg.

Vi tilbyder
Fuldtidsstillingen som montør hos os byder på følgende:

 • En spændende stilling i en ekspanderende grøn virksomhed
 • En uformel virksomhedskultur
 • Lønpakke med pension efter aftale
 • Kvalificeret og interesseret

Kan du se dig selv bidrage positivt til vores udvikling gennem din faglige og personlige profil som montør, så hold dig ikke tilbage. Ansøgning og CV sendes til trt@lundsby.dk. Ansættelse ønskes hurtigst muligt. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende.

For uddybende spørgsmål kan Gert Rosenqvist, CTO & Partner, kontaktes på tlf. +45 2025 0416.

Lundsby Renewable Solutions A/S
Lundsby Renewable Solutions A/S har eksisteret siden 1995, og har i dag mere end 25 års erfaring inden for opførelse af komplette kundetilpassede biogasanlæg Anlæg som er bæredygtige, fleksible og robuste. Vi er anerkendt inden for biogasbranchen og efterspørgslen på vores totalløsninger er stor. Vi oplever stor vækst både i Danmark og udlandet. Vi har cirka 40 ansatte.

Uopfordrede ansøgninger

Uopfordrede ansøgninger til Lundsby
Lundsby Renewable Solutions vækster og derfor har vi brug for flere dygtige og kompetente medarbejdere. Vi søger inden for alle forretningsområder, og derfor opfordres du til at søge uopfordret, hvis du finder Lundsby interessant og du har nogle spændende og relevante kompetencer at byde ind med.

Det du skal gøre, er at sende os en uopfordret ansøgning og CV til nedstående mail. Du er samtidig også meget velkommen til at kontakte vores HR-chef for en snak om, hvilke muligheder der potentielt kan være for at blive en del af Lundsby teamet.

Vi håndterer din ansøgning inden for den eksisterende GDP-regler, og vi læser din ansøgning igennem så hurtigt så muligt og vender tilbage uanset hvilket behov der er i organisationen for kompetencer som dine.

Du kan med fordel følge vores hjemmeside, hvor vi løbende vil slå åbne stillinger op, og ligeledes opfordres du til at følge vores LinkedIn side, da vi også her vil annoncere åbne stillinger.

Med venlig hilsen
HR Afdelingen

Kontakt info:
HR-Chef
Thomas Rye Tengstedt
+45 8180 6263
trt@lundsby.dk

Lundsby Renewable Solutions A/S
Lundsby Renewable Solutions A/S har eksisteret siden 1995, og har i dag mere end 25 års erfaring inden for opførelse af komplette kundetilpassede biogasanlæg Anlæg som er bæredygtige, fleksible og robuste. Vi er anerkendt inden for biogasbranchen og efterspørgslen på vores totalløsninger er stor. Vi oplever stor vækst både i Danmark og udlandet. Vi har cirka 40 ansatte.

Følg med for fremtiden

Har du lyst til at følge med i udviklingen af både biogasanlæg, grøn omstilling og Lundsby? Så hop ind på LinkedIn og følg os der. Det kan, også, betale sig.

Lyst til at vide mere?

Ethvert godt samarbejde begynder med en samtale. Er du klar til at bidrage aktivt til den grønne omstilling? Og har du lyst til at vide mere om, hvordan Lundsby kan hjælpe med at gøre idé til virkelighed og få enderne til at mødes? Så skriv eller ring. Vi glæder os til at tale med dig.