Vi er på en mission, og vi vil gerne have dig med

Vi hjælper visionære virksomheder, organisationer og samfund med at sikre en stabil, komplet og klimavenlig energiforsyning. Vi gør det, fordi det er nødvendigt, og fordi det kan betale sig. Og vi gør det sammen.

Det kræver samarbejde at gøre vores blå planet grønnere

Ingen, hverken politikere, virksomheder, aktivister eller andre, kan løse de aktuelle udfordringer med klima og energiforsyning alene. Fælles udfordringer kræver fælles løsninger, og derfor samarbejder vi med alle, der deler den holdning. Både kolleger i vores egen branche og i andre brancher, der arbejder med bæredygtig energiproduktion og grøn omstilling. Og ja, det var en åben invitation.

En del af noget større

Vores Verdensmål

Ingen kan løse verdens problemer alene. Hos Lundsby arbejder vi målrettet med FN’s Verdensmål nr. 6, 7 og 12.

Vores branche

Lundsby er en aktiv del af brancheorganisationen Biogas Danmark, hvor vi samarbejder med andre, der ønsker at fremme biogasproduktion og den grønne omstilling.

Tænk grønt.

Tænk cirkulært.

Og gør noget ved det.

Når det kommer til grøn omstilling og bæredygtig forsyning, er det ikke tanken, der tæller. Klimaudfordringen og energikrisen kræver handling. Det gælder os alle sammen. Og det gælder nu!

Lyst til at vide mere?

Ethvert godt samarbejde begynder med en samtale. Er du klar til at bidrage aktivt til den grønne omstilling? Og har du lyst til at vide mere om, hvordan Lundsby kan hjælpe med at gøre idé til virkelighed og få enderne til at mødes? Så skriv eller ring. Vi glæder os til at tale med dig.