Sammen kan vi få enderne til at mødes og lukke hullet i den grønne energiforsyning

Biogas er afgørende for at sikre den grønne omstilling og fremtidens forsyningssikkerhed. Sammen med energi fra sol, vind og vand kan biogas lukke hullet mellem virkeligheden og ambitionerne om et Danmark, der kører på 100 % grøn energi.

Derfor er biogas en god idé

Produktion af biogas upcycler organisk affald fra eksempelvis landbrug og industri til CO²-neutral energi og skåner vandmiljøet. Og så kan biogas levere energi, når vinden ikke blæser og solen ikke skinner.

Vi har brug for et samspil mellem alle vedvarende energiformer, hvis vi vil gøre drømmen om en klimaneutral energiforsyning vil virkelighed. Biogas kan få enderne til at mødes i den grønne omstilling og ikke mindst sætte turbo på den ønskede omstilling i landbruget. Derfor bør biogas have bedre betingelser for fremtiden.

Niels Pedersen
CEO, Lundsby Renewable Solutions

Vedvarende energi
er vores vedvarende mission

Det er vores vedvarende mission at hjælpe fremsynede virksomheder, organisationer og samfund med at udvikle, projektere, bygge og drifte anlæg, der omsætter organisk materiale til grøn energi.

En del af noget større

Vores Verdensmål

Ingen kan løse verdens problemer alene. Hos Lundsby arbejder vi målrettet med FN’s Verdensmål nr. 6, 7 og 12.

Vores branche

Lundsby er en aktiv del af brancheorganisationen Biogas Danmark, hvor vi samarbejder med andre, der ønsker at fremme biogasproduktion og den grønne omstilling.

Lyst til at vide mere?

Ethvert godt samarbejde begynder med en samtale. Er du klar til at bidrage aktivt til den grønne omstilling? Og har du lyst til at vide mere om, hvordan Lundsby kan hjælpe med at gøre idé til virkelighed og få enderne til at mødes? Så skriv eller ring. Vi glæder os til at tale med dig.