Historier er til for at blive fortalt og viden er til for at blive delt

Gode historier er ikke meget værd, hvis ikke de bliver fortalt. Og viden bliver mere værd, når den bliver delt. Her finder du både historier og viden, der kan hjælpe, når du skal beslutte, om du vil bidrage aktivt til den grønne omstilling sammen med os.

Alt for dig

Mød vores kunder

De bedste historier kommer heldigvis direkte fra vores kunder. Find dem her.

Sidste nyt fra branchen

Er du også nysgerrig på, hvad der rører sig i Biogasbranchen og hos Lundsby? Så se her.

Endnu mere viden

Har du lyst til at vide mere om, hvordan Lundsby kan hjælpe med at gøre idé til virkelighed og få enderne til at mødes?

Journalister er også velkomne

Vi vil gerne gøre det nemt for dig at researche historier om biogas og Lundsby. Derfor har vi samlet vores logoer, billeder og nyeste pressemeddelelser ét sted, og du bruger bare løs. Bare husk at skrive, hvor billederne kommer fra. Og skulle du have yderligere spørgsmål, så kontakt os endelig. Har vi tid, siger vi aldrig nej til et interview.

Følg med for fremtiden

Har du lyst til at følge med i udviklingen af både biogasanlæg, grøn omstilling og Lundsby? Så følg os på sociale medier og hold dig opdateret. Det kan, også, betale sig.

Lyst til at vide mere?

Ethvert godt samarbejde begynder med en samtale. Er du klar til at bidrage aktivt til den grønne omstilling? Og har du lyst til at vide mere om, hvordan Lundsby kan hjælpe med at gøre idé til virkelighed og få enderne til at mødes? Så skriv eller ring. Vi glæder os til at tale med dig.